Return to Razonoda

Vesti iz sveta

Vesti iz sveta.Naučnici u Italiji istražuju tajanstveni izgled ružičastog ledenog leda pronađenog u Alpima, a naučnici kažu da su uzrok tome alge koje su se pojavile usled klimatskih promena.

Posted: July 6, 2020, 9:23 pm

Knjiga Meri Tramp, kliničkog psihologa i bratanice američkog predsednika Donalda Trampa, biće objavljena 14. jula, dve nedelje ranije nego što je očekivano, saopštila je izdavačka kuća "Sajmon & Šuster".

Posted: July 6, 2020, 9:00 pm

Opsežna španska studija o koronavirusu otkrila je da je samo 5 odsto stanovništva zemlje razvilo antitela na Covid-19, dodatno potkrepljujući prethodne dokaze da je gotovo nemoguće postići kolektivni imunitet bez velikog broja žrtava.

Posted: July 6, 2020, 8:23 pm

Demonstranti u Keniji zapalili su policijsku stanicu nakon što je jedan policajac navodno ubio muškarca jer je prodavao lažno dezinfekciono sredstvo za ruke, prenosi Rojters pozivajući se na izveštaj policije.

Posted: July 6, 2020, 7:58 pm

Opasno otkriće dolazi u vreme Islamska Republika priznala da je požar na njenom podzemnom nuklearnom sajtu Natanc naneo značajnu štetu nakon što su vlasti prvobitno osporile incident.

Posted: July 6, 2020, 7:30 pm