↑ Return to Razonoda

Zabava

 

Pomozite razvoju našeg sajta Jarak.Net-klikom na sledeću reklamu:

Iako je na čelu jednog od najprestižnijih brendova na svetu, njeno ime se u poslednjoj deceniji najčešće vezuje za estetske operacije koje je, paradoksalno, nisu učinile estetski lepšom nego su njenu prirodnu lepotu, po kojoj je bila čuvena krajem prošlog veka, bacile u drugi plan, te je neretko prati nimalo laskava titula "najveće katastrofe estetske hirurgije".
Posted: February 24, 2018, 10:48 pm
Producent "Granda" je kod lekara otišao usled napada slepog creva, a iz drugih razloga ustanovljeno je da mora na operaciju.
Posted: February 24, 2018, 10:20 pm
Voditelj popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Voja Nedeljković nije poput većine, pa navodi kako ne voli nikakve stereotipe, šablone i posebne datume kada je reč o njegovom braku sa doktorkom Majom, već je uvek spontan i ljubav pokazuje kada to oseti.
Posted: February 24, 2018, 9:51 pm

Šokantno – vanzemaljci u Jarku!

“Nedostaje mi tata, gde je? Hoću kod njega, hoću kući! – plačno priča Klaudija Jovanović (6) koju su sa majkom i bratom spasili iz poplavljene kuće u Jarku kod Sremske Mitrovice.” deo je članka objavljenog u Blicu 24.maja 2014. godine. Neprekidni plač deteta je napokon prestao u ponedeljak 26.maja, kada je na njivi u Šašinačkom ataru, …

View page »

Leave a Reply

Your email address will not be published.